Vel, da er påskeferien ferdig og jeg er klar for å sette snuten mot Oslo igjen. Heldigvis fikk Nordmøre strålende vær omtrent hele påska og jeg fikk påskefeeling selv om vi ikke var på høyfjellet. Men noen fjellturer ble det likevel, og vi koste oss i tillegg på Veiholmen påskehelgen. For ei perle! Gleder meg til å tilbringe store deler av sommeren der. Der finns det alltid hyggelige og omgjengelige mennesker, god stemning, åpen café og åpen pub ;)
Påskeegg-jakt ble det i tradisjon tro, og selvfølgelig gikk jeg rundt å surra som ei hodeløs høne og fant aldri mitt, haha typisk. Men gøy var det! Det gikk ned store mengder godteri, brus, og lammelår med fløtepoteter, nam. Man kan ha ei fin påske selv om den ikke tilbringes på afterski på høyfjellet. Jeg vet mange tenker det samme, at alle er på fjellet og koser seg med venner, ski og alkohol. Men husk at de fleste er hjemme, og det kan være like kos<3 Påskeferie på Veiholmen var veldig innafor, kanskje til og med mer innafor enn fjellpåske! Ingenting slår de vakre omgivelsene på Nordmøre. 

Og som den fotografen jeg er så blir det vel alltid mer fotografier enn tekst.. Pus fikk være med på påskeferie hun også<3

Hvordan har din påske vært?  


Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:

Hanna Thevik


Image and video hosting by TinyPic

Hanna, 20 år, Oslo. Our lives begin to end the day we become silent about things that matter.

hannathevik@hotmail.com Hannathevik.comInstagram


Legg meg til som venn
Arkiv


April 2017Kategorier


Blogg Fotografi reise Tanker
hits